Általános utazási feltételek

 

1. A Heimbusz Kft (2600 Vác, Naszály út 18.) a személyszállítási engedélye alapján arra vállal kötelezettséget, hogy a táblázatában feltüntetett járműveivel az ott meghatározott  vagy az előzetes egyeztetés alapján megállapodott tarifa megfizetése mellett személyszállítási feladatokat lásson el belföldi és nemzetközi viszonylatban.

2. Megrendelő lehet valamennyi Magyarországon lakó magyar állampolgár illetve Magyarországon letelepedett külföldi állampolgár (devizabelföldi), továbbá jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság, intézmények, tanintézetek és magánszemélyek.

3. A megrendelő az utazáshoz igénybe venni kívánt járművet a hozzátartozó tarifa díjjal egyetemben email-ben leadott vagy telefonon egyeztetett  "Megrendelő" alapján veheti igénybe. A megrendelőnek tartalmaznia kell a következő adatokat: program időpontja (tól - ig), célállomás (terv. útvonal), kiállás ideje, helye, utas létszám.

4. Minden esetben a megrendelés visszaigazolásra kerül. A visszaigazolásba, amely egybe utazási szerződés, a megrendelő minden olyan információt megtalál, amely utazási biztonságát szolgálja.

5. A díjszámítás alternatív, tehát 100 km-en belüli teljesítés esetén óradíjas, míg ezen felül kilométer díjas árakat alkalmaz a Heimbusz Kft

6. A minimum napi teljesítés 200 km/nap, óradíj esetén min. 4 óra/nap kerül kiszámlázásra.

7. A személyszállítási viteldíj táblázatban feltüntetett árak a 27 %-os Áfa-t nem tartalmazzák. Nemzetközi viszonylatban megrendelt jármű viteldíja 0%-os, azaz mentes az adó alól.
8. Budapest területén ki- és beállásra 20-20 km-t, óradíj esetén 0,5 – 0,5 órát számítunk fel.

9. A gépkocsivezető (k) szállásának költsége, rendeletben meghatározott napidíja, az úthasználati és parkolási díjak, valamint nemzetközi utak esetén az ország belépők, kompdíjak, alagútdíjak, és egyéb díjak a megrendelőt terhelik.

10. Az előleg illetve a végszámla fizetése minden esetben a visszaigazolásban feltüntetett módon történik.

11. A megrendelt személyszállítási szolgáltatás lemondási díja az indulás előtt 15 nappal az előleg 20% -a, indulás előtt 7 nappal 50% -a, míg 7 napon belül a teljes összeg.

12. A 24 órán belül lemondott személyszállítás esetén a megrendelőben feltüntetett viteldíj 100 % -a fizetendő

13. A 24 órán belül lemondott személyszállítás esetén a megrendelőben feltüntetett viteldíj 100 % -a abban az esetben is fizetendő, ha a megrendelő a személyszállítást másik időpontra kéri áthelyezni.